Szegedi Kettlebell Évértékelő – 2019

Kategória: Blog
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
Szegedi Kettlebell Évértékelő – 2019 - 5.0 out of 5 based on 4 votes

szegedi kettlebell tabor. 2019Újra eltelt egy év. Érdemes kicsit hátradőlni és végiggondolni a történteket ilyenkor. Az utolsó idei blogban az évértékelőmet olvashatod!

 

 

 

Edzések

Mindenki először az edzés miatt kerül ide, hisz csak egy sportklub vagyunk. Az edzésmunkát tekintve abszolút elégedett vagyok az idei évünkkel. Úgy gondolom, hogy több edzésprogramot is szép sikerrel tudtunk véghezvinni.

kettlebellwarrior szeged 2019

 

A rendszeres erőnléti felméréseken ez a számokon is látszódik. Egyre több siker születik komolyabb súlyokkal. Idén sikeres 20 kg-os kettlebell warrior teszt teljesítőnk is lett a lányok között, illetve a férfiaknál 28 kg-mal is lett siker. Ezen kívül lettek még női 16 kilós és férfi 24-es sikeres tesztjeink is.
A másik mértékadó tesztünk a Simple sinister teszt, amit a fiúk többen 32 kilós kettlebellel végeztek el. A lányoknál is hasonló sikerek születtek. Ők is egyre többen végeznek török felállás 20, 24, vagy akár 28 kilós kettlebellekkel.

szegedi kettlebell warrior 19tavasz

Az idei évre egyik célkitűzésem volt, hogy a húzódzkodást prioritásba tegyük. Itt szintén remek sikerek születtek. A lányoknál többen szabályos ismétléseket végeztek a teljes húzódzkodásból, a legjobb női eredményünk pedig 11 teljes ismétlés lett!
A fiúknál a plusz súlyos húzódzkodásokban remek eredmények születtek. Többen húzódzkodtak 24, 28, 32 kilókkal, illetve vannak páran, akik még nagyobb súlyokkal is. Néhányan a férfiaknál meghaladták a saját testsúly 50% feletti plusz súlyos határt, amit egyértelműen kiváló eredménynek tartok.

Az idén is többen kezdtek nálunk edzeni és az új tagok szerintem remekül beilleszkedtek a csapatba.

A közösségi élet és egyéb programok

Idén is több csapatépítésük volt, ami jó lehetőség volt egy jót beszélgetni, enni-inni, társasjátékozni.

Érdekesség, hogy vannak, akik annyira komolyan vették a csapatépítést, hogy össze is házasodtak az idén! :) Bizony, az idén megszületett az első Szegedi Kettlebelles házaspár, (akik itt ismerkedtek meg) és akiknek sok boldogságot kívánunk!

Faültetés

Ebben az évben először a környezettudatosság jegyében sikerült egy megmozdulásunkkal Szegeden a Tisza partján fákat ültetni. Nagyon örülök, hogy ebben ilyen sokan részt vettek!

faultetes szegedi kettlebell

Balaton átúszás

Az idén először egy kisebb különítménnyel részt vettünk a Balaton átúszáson is. A többségnek ez élete első alkalma volt, így garantált volt az kaland. Bízunk benne, hogy ezután sokaknak megjött még a kedve!

balaton atuszas szegedi kettlebell 2019

Tábor

Idén már negyedik alkalommal nyári táboroztunk! Az idei program 4 napos volt.

mediball szeminarium szegedi kettlebell

A résztvevők edzhettek szárazon és vízben, volt sorverseny, légzéstechnika workshop, továbbá ügyességi feladatok, haverok és buli.
Bakó Andás kiváló Mediball szemináriumot tartott nekünk, valamint volt egy közös sárkányhajózás is. Az idén is remek visszajelzések érkeztek, sokak szerint az év csúcspontja volt a tábor!

Önképzés

Az év elején sikeresen beadtam az Oxygen Advatage vizsgaanyagom amit 99%-ra értékeltek, így hivatalosan is oktathatom a rendszert. Egyénileg több emberrel alkalmaztam a tanultakat és látványos változást értünk el. 2020-ra egyik célkitűzésem lesz, hogy bármi is van, komolyabban elkezdek légzéstechnikát tanítani, mert rengeteg embernek szüksége lenne rá, ugyanakkor rövid idő alatt látványos változásokat lehet elérni a gyakorlásával.

Wim Hof workshop

Tavasszal rét vettem egy 6 alkalmas tanfolyamon a Szankszrit Akadémián, ahol főleg légzéstechnikákban mélyíthettem tudásomat. Év közben részt vettem több szemináriumon, szakmai napon, a Ketofesten, egy Wim Hof Fundamentals workshopon, majd decemberben egy 2 napos képzésen a HIIT edzésről.

Jótékonyság

Az idei évünket is egy csodálatos jótékonysági akcióval zárhattuk, ahol több mint 600 ezer forintot gyűjtöttünk! A pénzből megajándékoztunk, több komoly betegséggel küzdő gyermeket, illetve rászorulót.

jotkonysag atadas19


Az idei évben a Szegedi Gyermekklinika Intenzív Osztályát is támogattuk 138 ezer forinttal.

GyermekITO adomany Szegedi Kettlebell

Zárszó

Összességében véve azt kell mondanom, hogy nagyon elégedett vagyok.

Jó érzés nézni a közös képeket, látni az emberek munkáját az edzéseken és ahogy kialakult ez a közösség.
Büszke vagyok Rátok és köszönöm mindenki munkáját!

Végiggondolva az évet, úgy érzem, hogy remekül dolgozott a csapat, szép eredmények születtek, és élményekkel teli közösségi élet zajlott nálunk. Persze, mindig lehet többet és jobban….

Igyekszünk 2020-ban is hasonló, vagy még tartalmasabb évet zárni!

Tarts velünk Te is!

Üdv: Máté

Találatok: 1269