Gyűjts velünk ajándékra 2019 – Beszámoló

Kategória: Blog
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
Gyűjts velünk ajándékra 2019 – Beszámoló - 5.0 out of 5 based on 4 votes

GyermekITO adomany Szegedi KettlebellLezárult az idei évünk utolsó nagyobb eseménye, mégpedig a karitatív akciónk, amit idén is nagyon szép sikerrel tudtunk zárni. Olvasd hát el a beszámolót!

 

 

 

 

 

Társadalmi felelősségvállalás

Immár több éve sportklubként részt veszünk kisebb-nagyobb karitatív akciókban. Erre nagyon büszke is vagyok! Jó tudni, hogy ilyen emberekkel dolgozok egész évben. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy látom, hogy ráadásul mindig egy kicsit többet tudunk tenni a közjó érdekében.

„Gyűjts velünk ajándékra” akció

Ez a kezdeményezésünk 2017-ben született. Azt szerettük volna, hogy pár beteg és/vagy szociális alapon rászoruló családnak tudjunk komolyabb tárgyadományt adni Karácsony előtt. Így annak a pár gyereknek jelentősebb mértékben tudunk segíteni. Az elmúlt években már több gyermeknek adtunk táblagépet, illetve számítógépet. Ezek a műszaki cikkek sokrétűen használhatók a mindennapokban. Egy-egy hosszabb kórházi kezelés alatt segíthetik könnyebbé tenni a bent töltött időt, jók a családdal való kapcsolattartásra, és még tanulásra is használhatók.

Az idei évben is nagyon szép eredménnyel zárult a kezdeményezésünk:

625 ezer forintot sikerült összegyűjtenünk!!!

Ebből a pénzből vettünk 3 számítógépet a hozzájuk tartozó szoftverekkel, táblagépet beszédfejlesztő programokkal és még pár apróságot.

jotkonysag atadas19

Átadás a Sportközpontban

Adomány a Gyermekintenzív Osztálynak

Az idén a családok megajándékozása mellett még a Szegedi Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztályának is tudtunk pénzadományt nyújtani 138 ezer forint értékben!

Azt gondolom, hogy szegedi sportklubként jó, hogy erőnkhöz mérten a városban próbálunk helyi jó ügyeket, szervezeteket támogatni. A Gyermekintenzív Osztályon pedig tényleg fontos munkát végeznek elhivatott emberek, így abszolút úgy érzem, hogy jó helyre került a pénz.

GyermekITO adomany Szegedi Kettlebell

Dr. Gál Péter osztályvezetővel a Gyermekintenzív Osztályon

Köszönetnyilvánítás

Köszönöm szépen mindenkinek, aki hozzá tudott járulni a gyűjtésünkhöz! Nagyon jó érzés tudni, hogy nem csak egy csapat ember vagyunk, akik együtt izzadnak és emelgetik a súlyokat, hanem van bennünk érző szív és tenni akarás is!

Köszönöm Tatár Ágnes tanárnőnek és Köböl Erika gyógypedagógusnak a segítségét, ami lehetővé tette, hogy jó helyre ajándékozhassunk. Köszönöm Ábrahám Gábornak, Buckó Ákosnak, Damjanov Líviának, Tóth-Benedek Csanádnak és a Szabó családnak a technikai segítséget és az ügyintézés gyorsítását.

A Gyermekintenzív Osztályon a felszerelés fejlesztéséhez tudtunk hozzájárulni, ajándékainkkal pedig mosolyt csalhattunk pár beteg és rászoruló gyermek arcára.

Úgy érzem méltó módon sikerült lezárnunk ezt az évet is!

Üdv: Máté

Találatok: 1875