Szegedi Kettlebell Évértékelő – 2018

Kategória: Blog
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
Szegedi Kettlebell Évértékelő – 2018 - 5.0 out of 5 based on 4 votes

szegedi kettlebell taborAz idő a legnagyobb tolvaj, ahogy szokták mondani és bizony Ismét eltelt egy év. Az utolsó idei blogban szeretném pár szóban értékelni mi történt nálunk az idén!

 

 

 

Edzések

Az idén is többen elkezdték nálam a kettlebelles edzéseket itt Szegeden. A kezdők szépen felvették a munka ritmusát és beilleszkedtek a csapatba.

A kezdőkkel is mindig szeretek foglalkozni viszont a haladókkal meg már más miatt érdekes az edzésmunka. Nagyon jó látni, hogy még több év után is motiváltak az emberek és sikerül elérnünk egy-egy újabb kitűzött célt. Több erőnléti felmérésünk volt az idén is. A Kettlebell Warrior tesztet ismét sokan teljesítették és szép sikerek születtek.

kettlebell warrior teszt1807

Warrior Teszt után

Többször kísérleteztem újdonságokkal az edzéstervezésben, ami úgy láttam jól sült el.

Az idei év egyik fontos változása volt, hogy rendszeresítettem a Simple & sinister felméréseket. Ez olyan alapot ad, amire nagyon jól tudunk építeni a jövőben. Segíteni fog, hogy szépen „felépítsek” egy embert. A Warrior tesztek mellett folyamatosan figyelni fogom, hogy haladnak ezzel a felméréssel is az emberek. Már az első felkészülés is nagyon jól sikerült!

simple siniste teszt 18

 

simple siniste teszt 2018

Simple & sinister felmérések után

Látni valakit két év után végre egy nagyobb súllyal teljesíteni egy felmérést, vagy látni egy lány első húzódzkodásait egyaránt szép siker. Többen az idén vágtak bele az első erőnléti felmérésükbe, míg mások a következetes edzéseknek hála szépen haladnak és egyre komolyabb súlyokkal dolgoznak!

Összességében véve elégedett vagyok az edzésmunkával. Szép eredmények születtek, objektíven nézve is egyre erősebb a csapat. Biztos vagyok benne, hogy jövőre még tovább tudunk majd haladni előre!

Közösségi élet

Nekem abszolút tetszik, hogy családias, baráti a légkör, ahol dolgozom. Az idén is több csapatépítő eseményünk volt. Jó látni, ahogy segítik egymást az emberek és lehet egymásra számítani.

crazy run szeged kettlebell

Összel a Crazy Runos akadályfutáson

Tábor

A csapatépítések közül kiemelkedő a Tábor, ami az idén egy 3 napos program volt. A megszokott kettlebelles edzések mellett lehetőség volt vízben edzeni, kötelet húzni és jógázni is. A csapatversenyek remek hangulatban zajlottak és mindannyian maradandó élményként emlékezhetünk erre a hosszú hétvégére!

szegedi kettlebell tabor 2018

Képzések

Fontosnak tartom, hogy képezzem magam és kövessem a szakma fejlődését és változásait. Ezért 2018-ban is több képzésen vettem részt.

Januárban ismét sikeresen meghosszabbítottam az oktatói vizsgámat. Év közben több hasznos szemináriumon vettem részt Stefanovics József „Stefinél” és Lakatos Péternél.

Ezek mellett részt vettem több napos tanfolyamokon is ahol még inkább lehetőség volt elmélyültebben tanulmányozni egy-egy témakört. Pavel Tsatsouline újra hazánkba látogatott és a Second Wind képzése során ismét élőben tanulhattam tőle.

pavel tsatsouline mate imre

Ősszel Patrick Mckeown Oxygen Advantage képzése nagyon izgalmas és hasunos volt. Itt igazán részletesen tanultunk a légzéstechnika elméletéről és gyakorlatáról.

Jótékonyság

A 2018-as évet egy jótékonysági akcióval zártuk, ami minden eddiginél komolyabbra sikeredett. Több mint fél millió forintot sikerült összegyűjtenünk, amiből beteg és rászoruló gyerekek számára vettünk karácsonyi ajándékokat. Szépen összefogott a csapat és gyönyörű lezárása volt az évünknek!

szeged kettlebel jotekonysag18

Záró gondolatok

Visszatekintve azt kell, hogy mondjam izgalmasan és tartalmasan telt az idei évünk! 365 napba amit most sikerült elvégezni azzal teljesen elégedett vagyok! Néha van, ami nehezebben alakult, mint hittem, de az is tény, hogy sokszor nem várt sikerek, eredmények is születtek. Így lett kerek egész az év, visszanézve egyértelműen sikeres és eredményes az esztendő.

Köszönöm szépen mindenkinek az idei edzésmunkáját, és az év során előforduló kisebb-nagyobb dolgokban való segítségét és támogatását!

Büszke vagyok Rátok! :) Remélem jövőre is ilyen szép évet zárhatunk! Rajtunk áll!

Te velünk tartasz?

Üdv: Máté

Találatok: 1584