Szegedi Kettlebell Évértékelő 2017

Kategória: Blog
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Szegedi Kettlebell Évértékelő 2017 - 5.0 out of 5 based on 3 votes

szeged kettlebell buek17Ismét elmúlt egy év. Rövidesen belevágunk az idei munkába! A tavalyi év lezárásaképpen még pár fontos gondolat az előző évünkről.

 

 

 

 

Edzések

Az edzéseket illetően meg vagyok elégedve a társasággal. Úgy látom, hogy az emberek tényleg folyamatosan jönnek edzeni és szépen dolgoznak. Az elmúlt évben is kétszer csináltunk kettlebell warrior teszteket, ez egy jó visszajelzés nekünk de más dolgokban is látszódik, hogy fejlődik a csapat.

szeged kettlebell warrior 1711

Az őszi tesztek után

Edzőként remek ezt látni, hiszen mégiscsak ezért jönnek elsődlegesen az emberek. Jól tudom, hogy egy-egy nagyobb súly, vagy nehezebb gyakorlat mögött mennyi munka van és mikor összejön, az nekem is mindig nagy siker. Jó látni a fejlődést, nem csak fizikailag, hanem emberi minőségben is!

2017-ben is többen becsatlakoztak a klub munkájába és sikeresen sajátították el a kettlebellezés „tudományát” nálam.

Képzések

Örülök, hogy az előző év során, újra több képzésre is el tudtam jutni. Részt vettem pár kisebb szemináriumon (A Titan Kettlebell Klubban és Giancarlo Russonál) és elvégeztem két tanfolyamot is. Ground force method instruktor, valamint KSG (Kid’s Smart Gymnastic) oktató lettem.

 imre mate lathatatlan gfm

Láthatatlan GFM szemináriumon

Nyáron részt vettem a Victory Club által megrendezett 3 napos kettlebell táborban.

Amellett, hogy az új szakmai impulzusok mindig fontosak, lényeges, hogy az edzéseinkbe is sikerült új dolgokat beépítenem a tanultakból.

Közösségi élet

Jó látni, hogy egyre összetartóbb a csapat, sokszor látni, hogy egymást segítik az emberek, vagy új barátságok alakulnak ki. Sőt néha még más is…:)

A sportolás mellett az emberi kapcsolatok is nagyon fontosak, és baráti légkörben könnyebb edzeni. Az elmúlt évben is több csapatépítő programunk volt, ahol lehetőség volt a közös kikapcsolódásra.

Tábor

A tábor kiemelkedik a csapatépítések közül! A 2017-es tábor volt az eddigi legnagyobb rendezvényünk és bátran állíthatom, hogy az ott töltött négy nap maradandó élményekkel zárult.

A kettlebelles edzések mellett zsonglőrködtünk, voltak vízi edzések, haverok és buli! Kurucsai Szabolcs színvonalas programja csodás kikapcsolódást nyújtott a sok edzés között.

szeged kettlebell tabor

Egy táboros csapatkép

Gyűjts velünk ajándékra! – Jótékonysági akciónk

Remek edzések és jó társaság, így telt el az évünk és szuperül éreztük magunkat. A Karácsony előtt pedig úgy gondoltuk, hogy szeretnénk másoknak is segíteni.

Az eddigi legkomolyabb karitatív akciónk jött létre a kezdeményezésből, ahol 251 ezer forintot sikerült összegyűjtenünk és 4 komoly betegséggel küzdő, a Szegedi Gyermekklinikán kezelt, rászoruló gyermek karácsonyát tehettük szebbé egy laptop és három táblagép adományozásával.

szeged kettlebell adomany

Adományátadás a Sportközpontban

Úgy érzem, hogy ezzel megkoronáztuk és méltó módon fejeztük be a 2017-es évünket.

Büszke vagyok Rátok, az egész csapatra, örülök, hogy együtt ennyi mindent átélhettünk 2017-ben!

Köszönöm mindenkinek a munkáját!

Azt kívánom, hogy a 2018-as évünk legalább ennyire eredményes és élményekben gazdag legyen!

Te velünk tartasz?

Üdv: Máté

Találatok: 2744