Szegedi Kettlebell Évértékelő 2016

Kategória: Blog
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (7 Votes)
Szegedi Kettlebell Évértékelő 2016 - 5.0 out of 5 based on 7 votes

szeged kettlebell warrior 16novemberHa az év elejétől sorra veszem az eseményeket, csak ámulok és mosolygok magamban, amint eszembe jutnak a szebbnél szebb pillanatok. Vajon mi volt az év fénypontja számunkra? Olvass tovább és meglátod!

 

 

 

Edzésmunka

Mivel mégis egy sportklub vagyunk ez az elsődleges szempont. Mindenki az edzés miatt jön először. Úgy gondolom, hogy minden ember képességeinek megfelelően és szépen dolgozik. Akik rendszeresen járnak az edzésekre, azok egyre erősebbek és egyre jobban mozognak.

Többen csatlakoztak az idén hozzánk és sajátították el a kettlebellnek (a StrongFirst rendszernek) és a saját testüknek egyre hatékonyabb használatát.

Néhány eszközzel az idén is gazdagodtunk. Külön nagy öröm, hogy kész lettek a húzódzkodóink, amiken mindenki újabb és nagyon hasznos mozgásokat végezhet az eddig megszokott feladatok mellé.

Warrior tesztek

A hagyományt idén is folytattuk, két alkalommal is teszteltünk. Itt szép sikerek születnek, egyre jobb eredményeket érünk el.

 szeged kettlebell warrior 2016

Tábor

Az idei év egyik gyöngyszeme volt életünkben a tábor. Szerintem mindenki örömmel gondol az ott töltött napokra!

kettlebell vizi edzes

Csapatépítések

Több csapatépítésünk is volt. A bortér, a kalandparkos kirándulás vagy az évzáró vacsora jó alkalmat biztosított a közös beszélgetésekhez és a könnyed kikapcsolódáshoz.

Spártai élet

Az idén többen részt vettünk a Spartan Race versenyeken is. Az októberi futamra már jó tucatnyian érkeztünk. A versenyt megelőzte több szabadtéri felkészítő edzésünk is.

Társadalmi felelősségvállalás

Közösségként mi is szeretnénk jobbá formálni a világot, ezért több fontos ügy mellé odaálltunk. 3 csapattal vettünk részt az EPAM jótékonysági maratonon váltóban.

epam maraton szegedi kettlebell

2016-ban ismét csatlakoztunk a Movember mozgalomhoz. November végén egy játékos bajuszos edzéssel hívtuk fel a figyelmet az egészségmegőrzésre és adományokat gyűjtöttünk a Magyar Rákellenes Liga számára.

szeged kettlebell movember2016

Képzés

Az elmúlt év során számos képzésen vettem részt.

Úgy gondolom, hogy nagyszerű dolog bepillantást nyerni más edzők munkájába. A Titanok és Stefanovics József szemináriuma is egyaránt maradandó élmény volt.

Balázsik Anikó képzéseit és tanfolyamát is látogattam az idén. Elértem a célom, Gerincbarát edző lettem.

Nagy élmény volt számomra, hogy kijutottam külföldre is és személyesen tanulhattam a legendás Steve Maxwell-től.

steve maxwell mate imre

A tanfolyamok szélesítették a látóköröm, az edzéseinkbe számos új elemet sikeresen beépítettem.

Záró gondolatok

Illene válaszolnom a bevezető kérdésre, hogy mi is volt a fénypont. Nézd el nekem kedves olvasó, de nem tudok választani. Így volt szép ez az év, így volt kerek egész. Nehéz lenne csak egy dolgot kiemelni. Biztos vagyok benne, hogy sok szép pillanat így is kimarad a bejegyzésből. Egy-egy siker az edzésen, a biztatás az edzőtársadtól a mélyülő barátságok és az épülő közösség.

Köszönöm mindenkinek az idén elvégzett edzésmunkáját!

Szeretném megköszönöm mindenkinek a segítségét, aki kisebb-nagyobb dolgokban segítette ennek a csapatnak az életét, vagy az én munkámat.

Biztos vagyok benne, hogy ha te is részese lehettél ezeknek a pillanatoknak, akkor örömmel töltenek el ezek az emlékek.

Ha pedig te is szeretnél minőségi edzést végezni és szeretnél részese lenni egy ilyen nagyszerű csapatnak 2017-ben csatlakozz hozzánk!

 

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!

Máté

Találatok: 2375